tirsdag 14. mars 2017

Ammete naf til baby

Jeg var på apoteket nå og kjøpte minifom og ammete (ammete NAF). Hva har dere gitt deres baby som har slitt med luft? Forum › Termin- og barselklubber › 2008BufretLignende3. Noen som har prøvd å gi ammete til babyen?


Jeg ga Theo NAF sin amme te, og den funka på han, prøvde med hellios sin og kloster også, . A264BufretLignendeBabyen drar ofte beina opp mot magen, babyen lager grimaser og knyter hendene sammen. Ammete er folkemedisin som har blitt brukt mot kolikk og luftplager hos barn over lang tid.

Vidi Baby tørr engangsklut 1stk for 10- på Vidi tørrservietter til medlemmer av VI+ kundeklubb. Vis fullstørrelse Ammete NAF urtete 75gram. Urtete tradisjonelt brukt mot luft i magen hos diebarn.


Jeg spurte først inne på Stinelin sin tråd om øking. Var ikke mening å prøve å kuppe tråden din. Så mitt spørsmål: Har kjøpt NAF ammete i dag. Sliter med amminga, men har ikke villet gitt oppinnlegg22. Forum › Klubber › Barselklubber › JanuarBufretLignende19.


Jeg drikker også denne teen, men vet ikke hvordan det er med baby og te. Jeg fikk beskjed fra helsesøster at vi kunne gi gutten vår ammete når han var liten (mindre enn mnd). Noen som fullammer og har prøvd fennikel te til baby?


Det er så vondt å se at den lille babyen sin hyle og vri seg av smerte. Urtete av frø fra anis, bitter fennikel og karve, som hver for seg eller i blanding har vært tradisjonelt brukt mot luft i magen hos .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg