tirsdag 14. mars 2017

Privat legevakt oslo

Vi har allmennleger, time på dagen, ingen henvisning, fastlege ordning i Oslo, Bærum, Asker, Sandvika og Snarøya. Legevakten på Oslo Akutten tar hånd om alle allmenne akutte og ikke akutte tilfeller. Vi har også bred kompetanse på reisevaksiner.

Leiter du etter en privat legevakt i Oslo? Her finner du oversikt over de private legevaktene i Oslo vest og sentrum. Volvat Legevakt i Oslo, Bergen og Fredrikstad gir deg den hjelpen du trenger. I en kronikk i VG tar lege og kreftspesialist hos Volvat Roar Johansen orde for å .

Lege, gynekolog og urolog tilbyr time på dagen, og du trenger ikke henvisning eller fast lege i Oslo. Hos oss kan du få time på dagen hos lege i Oslo sentrum, og du trenger ikke være tilknyttet fast lege. Allmennlege for private legetjenester i Oslo.


Legevakten ved Aleris medisinske sentre bistår ved akutte behov. Ved Bogstadveien Legevakt møter du dyktige og erfarne allmennleger, med eget laboratorium som hjelper til rask diagnose og øker din trygghet. Men hva når vi trenger vanlig legebehandling hos allmennpraktiserende lege?


Vi har sett på det private legemarkedet med utgangspunkt i to . Absolutt ikke, sier Amad Ali Sheikh (15) og ler. Han sitter i kø på Legevakten i Storgaten i Oslo og venter på .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg