fredag 17. mars 2017

Hvor lenge har man vannkopper

Svar: Man er smittsom fra 2-dager før utslettet bryter ut og inntil alle blærene har sprukket og fått skorpe. Det tar ca uker før vannkopper forsvinner helt, men de er ikke. Du må holde henne lenge til hun ikke har nye vannkopper, bare gamle .

Hvor lang tid ca tar det fra barnet får feber til vannkoppene. Hvor lang inkubasjonstid er det på vannkopper, og hvor syke blir. BufretLignendeVannkopper forårsaker et kløende utslett, men forsvinner som regel i løpet av. Dersom de aldri har hatt vannkopper eller aldri blitt vaksinert, skal de straks .

Gravide som ikke har hatt vannkopper; Personer med nedsatt immunforsvar, . Det er svært forskjellig hvor mange blemmer du får. Derfor kan du smitte et barn med vannkopper hvis du har helvetesil men du kan ikke smitte andre og gi . Dere som har hatt barn med vannkopperinnlegg10. Pasientinformasjon › InfeksjonBufretLignendeVannkopper er en smittsom barnesykdom og kjennetegnes av lett feber og. De aller fleste har hatt infeksjonen, men ikke alle har hatt synlige tegn i form av utslett.


Dette ses ved mål av antistoffer, hvor det hos flere som ikke tror de har hatt . Hadde det vært i dag, og Kjersti hadde visst hvor syk det gikk an å bli, hadde hun. Men det heter jo at du kan få helvetesild dersom du før har hatt vannkopper?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg