torsdag 9. mars 2017

Senebetennelse kne

Senebetennelse kan være svært smertefullt og vanskelig å bli kvitt. Senebetennelse er kroppens måte å forsvare mot overbelastning. Smerter på yttersiden eller på innsiden av albuen kan skyldes tennis- og golfalbue.

Hei Har hatt senebetennelse i knærne (mest det ene) etter for mye. Alle disse strukturene kan gi opphav til smerter i kneet. Overbelastninger kan føre til senebetennelser, betennelser i senefester og slimposer.


Alle kroppens sener kan bli betente, men det er vanligst å få senebetennelse i skulder, albue (tennisalbue og golfalbue), håndled kne og hæl.

Senebetennelse er som regel ikke en reel betennelse, men en. Enten du slitermed smerter i achilles, skulder, albue eller kne, er det mangel . Kneet er et vektbærende ledd som daglig blir utsatt for store belastninger. Det være seg om du har senebetennelse i håndleddet, skulderen eller kneet. Et råd mot senebetennelse er rett og slett kålblader. Typiske symptomer ved betennelse i kneet er lokal hevelse, rødlig irritert hud og smerte ved.


Populær artikkel: – Er det seneBETENNELSE eller seneSKADE? Knee senebetennelse, også kjent som patellar senebetennelse, kan begrense din evne til å komme seg rundt på en daglig basis eller delta i friidrett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg