torsdag 23. mars 2017

Hva kan gravide ikke spise

Visste du for eksempel at du trygt kan spise sushi, men at du bør unngå. Her følger en oversikt over hva du som gravid ikke bør spise og hva du bør være . Det er bare noen få matvarer som kan inneholde mikroorganismer eller stoffer som. Rådene om hva du bør og ikke bør spise, finner du under fanen Mer om. Mat og drikke når du er gravid - helsenorge. BufretLignendeNår du er gravi er et sunt og variert kosthold viktig.


Som gravid kan du spise det meste, men ikke alt.

Gravide mottar masse informasjon om hva slags mat de bør spise, og hva de ikke skal spise. Gravide kvinner kan i all hovedsak få de samme kostrådene som resten av. Likevel er det ikke tilrådelig å slanke seg når man er gravid. Usikker på hva du kan spise når du er gravid?


Ikke spis hjorteviltkjøtt (elg, hjort, villrein, rådyr og dåhjort) felt med blyammunisjon oftere enn . Kostholdstips om hva du bør spise og ikke i svangerskapet. Gravide kan spise alle typer kjøtt dersom det er gjennomstekt eller gjennomkokt. Graviditet og ost: Gravid og lurer på hva slags ost du kan spise? Gravide kan spise ost, men skal ikke spise upasteuriserte oster.


Hva bør du ikke legge på tallerkenen når magen vokser? Gravide kan trygt spise honning, men spedbarn må ikke få det i seg, fordi honningen kan inneholde .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg