onsdag 15. mars 2017

Smertefulle sår på tungen

Jeg har lenge (5-år) slitt med vonde sår på tungen og har nettopp lest om ulike sårlidelser hos dere . De kan være lokalisert på tungen, i ganen, i munngulvet, på innsiden av. Mest fremtredende er smertefulle sår i munnhulen, ved kjønnsorganene og på huden.

Sår i munnhulen, også kalt after, kan være både smertefulle og plagsomme. De sitter ofte på innsiden av kinnene, leppene og på tungen. Er det smertefullt å pusse tennene, kan du skylle munnen med Corsodyl. After gir små hvite blemmer eller sår i munnen, ofte lokalisert på tungen eller på .

Virusinfeksjoner som gir blemmer og sår i munnen og dette er en vanlig. Noen kan få stadig tilbakevendende plager med smertefulle sår i munnen uten at det . Smertefulle støt på tungen kan være et tegn på en infeksjon. Sår i språk som er mest sett på som en reaksjon . Vondt i tungen og tungesmerter i munnen kan være både smertefullt og plagsomt. Vondt i tungen kan skyldes nevralgi, sår, infeksjon, virus, feilernæring og. Noen tror feilaktig at det er kviser på tunga, men i realiteten er det rett og slett bare et sår som føles og ser ut som en blemme.


After oppstår på tungen, i kinnet og til og med på tannkjøttet, og varer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg