fredag 17. mars 2017

Russetiden

Ved flere videregående skoler arrangeres også russebusskåringer sist i april, som en markering av begynnelsen på russetiden. BufretJeg er egentlig russ neste år, men har ikke lyst til å bruke masse tid og penger på russetiden. Faktisk vet jeg ikke om jeg vil være russ i det hele tatt.

Her kan du lese en del om russetiden, historien bak, hvordan det er nå osv. Jeg kan ikke gå god for at alle faktaene i artikkelen er korrekte da artiklene på . I tre år har Dina Storvik planlagt russetiden. Hun er en av mange som har gjort det som før var en dager lang feiring, til en livsstil. Men nå i helga fikk jeg sjokk når jeg så hvor russetiden er på veg.


Musikkindustrien har kommet mer og mer inn i russetiden de siste årene, . Noen synes 18-åringer fortjener en skikkelig lang fest etter års skolegang, andre mener dette er idioti. SV-politiker Benjamin Arvola har sett seg lei på at russetiden går ut over skolen og vil avvikle hele greia. Vi har fått nok av ukulturen i russemiljøet, og etterlyser en moralsk oppvåkning hos russen selv.


Hva var det beste du opplevde i russetiden? Hele Tryvann-turen var supermorsom, pluss at det var sykt komisk når vi vorset .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg