fredag 10. mars 2017

Meslinger engelsk

Oversettelsen av ordet meslinger mellom norsk, engelsk, spansk og svensk. Oversettelse for 'meslinger' i den norsk-engelske ordboken og mange andre engelske oversettelser - helt gratis. Meslinger skyldes meslingevirus, og er den alvorligste barnesykdommen.

Over 400Engelsk oversettelser av Norsk ord og uttrykk. Bla milions ord og uttrykk på alle språk. Meslinger på engelsk - oversettelse fra norsk til engelsk. Vaksine mot meslinger, kusma og røde hunder er kjent under navnet MMR-vaksine.


Forkortelsen kommer fra sykdommenes engelske navn: . English-Norwegian Dictionary: Translation for meslinger. BETA Norwegian-English translation for: meslinger. Hva er de norske oversettelsene for følgende vaksiner på engelsk : Rubella,.


Den er sjelden i Norge i dag på grunn av vaksinasjon. Meslingevirus er et smittsomt virus og i befolkninger uten . Oversettelsen av ordet meslinger fra Norsk (Bokmål) til Engelsk med synonymer, antonymer, definisjoner, eksempler, uttale, avledede ord og mer. Hablaa Dansk-Engelsk oversetteren gir deg betydningen av meslinger på Engelsk.


Du vil få den riktige Dansk til Engelsk oversettelser av meslinger. Relaterte ord: engelsk meslinger, meslinger , meslinger voksne, meslinger voksen, meslinger vaksine, meslinger utslett, meslinger på engelsk, . Vaksinen mot meslinger, kusma og røde hunder er kjent under navnet MMR-vaksine. Over 400Norsk oversettelser av Engelsk ord og uttrykk.


EngelskEngelsk; Historie Vgog Vg3Historie. Internasjonal engelskInternasjonal engelsk; Kinesisk 1Kinesisk 1. En norsk kvinne i 20-årene, som bor i Kringsjå studentby i Oslo, er smittet av meslinger. Nasjonalt utbrudd i 2007: tilfeller i en stor gruppe engelske reisende .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg