torsdag 9. mars 2017

Senebetennelse ankel

Har siden i tidlig sommer plagdes med senebetennelse i ankelen. Det er ene senefestet fra ankelkulen som er hovent. Dette er den viktigste senen for å gå eller løpe.

Totalt er det elleve muskler i leggen der senen passerer ankelen på sin vei ut i foten. Mest kjent er akutt senebetennelse i hælsenen, akillessenen. Ankel senebetennelse er en tilstand som rammer posterior tibialis sene, forårsaker smerte og ømhet i ankelen på grunn av overforbruk.


Senebetennelse behandles i starten ved at den ømme senen blir avlastet og får ro.

Ved betennelse i akillessene eller andre sener omkring ankelen, kan . Det å ha vondt i ankelen kan ofte linkes til direkte traume eller feilbelastning over. Typiske symptomer ved betennelse i ankelen er lokal hevelse, rødlig irritert hud og smerte. Populær artikkel: – Er det seneBETENNELSE eller seneSKADE?


Tendinitis av ankelen sies å være en av de mest vanlige årsakene til foten smerte. Det er preget av hevelse og ømhet som gjør det ekstremt vanskelig å gå og .

Senebetennelse oppstår som regel av uvant eller langvarige gjentagende bevegelser. Senebetennelse kan være vondt og ubehagelig. Senebetennelse blir brukt som betegnelse på smertefulle tilstander i de større senene i kroppen, som akillessenen (hælsenen) og . Ankel senebetennelse er en tilstand som påvirker den bakre tibialis senen, forårsaker smerte og ømhet i ankelen på grunn av overforbruk. Peroneal senebetennelse er en tilstand som påvirker sener i ankelen. Symptomer på peroneale sene er enten kronisk eller akutt, avhengig av hvordan de først . Et slikt problem er ankelen senebetennelse.


Vel, egentlig er det ikke en veldig alvorlig tilstan hvis behandles raskt. Imidlertid kan uvitenhet mot behandling og . Tendinitt av ankelen kan innebære akillessene, posterior tibial senen, eller peroneal sene. Ankel senebetennelse vanligvis resultater fra .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg