tirsdag 28. mars 2017

Gravid uke 38 stikking i underlivet

Stikninger inni underlivet, akkurat som noen drar en ståltråd . Stikninger i underlivet, nå vet jeg hva det er! BufretLignendehei de siste dagene har jeg vært plaget en del med stikkinger i underlivet, mye utflod og. Fødselen kan starte når som helst i løpet av de fire neste ukene.


Disse smertene skyldes at livmorhalsen, huden i underlivet og skjedeveggen settes på strekk. Jeg var gravid i uke da jeg kjente at noe var i gjære. Får vondte stikkinger i underlivet når jeg røyser meg og går.

Smerter i skjeden(ikke generelt underlivet) i trimester. Når du er høygravid og klar for fødsel leter du gjerne etter det minste. Slimproppen kan imidlertid gå både dager og uker før fødselen starter. Akkurat da det var uke igjen til termin, bestemte du deg for at tiden var inne for å. Nå er jeg gravid igjen og håper virkelig jeg får oppleve en “normal” vaginal fødsel denne gangen.


Mange har mye utflod når en går gravi så det kan jo være det som har komt. Havna faktisk på føden idag pga slike stikk i underlivet, ca uker før . Dette har pågått i de siste ukene innimellom, men i går greide jeg så . Stikninger i underlivet, akkurat som hun graver seg nedover. Uke 3 noe mer lavere mage, men ingen flere kynnere eller noen andre tegn nå. Her har det blitt mer nedpress og stikking i kjeden. Jeg har samme problem med underlivet og høfter.


Kjenner det i hele underlivet, bakover til rumpa og i korsryggen, med kynnere. Sånn hadde jeg det de siste to ukene av svangerskapet. Er i uke og har de siste ukene opplevd veldig kraftige stikninger i underlivet.


Bare et enkelt spørsmål…er gravid i uke å har de siste dagene hatt . Uke 0-2: Man regner første dag av siste menstruasjon som starten på et. Uke 14: Nå begynner den beste fasen av graviditeten for mange. Hyppigere svangerskapskontroller i uke 3 3 3 og eventuelt i uke og 42.


Som jeg skrev på ukesoppdateringen i uke , så kan dette i likhet med den også bli min siste ukesoppdatering som gravi for denne gangen . Jeg er gravid i uke (15+3) i mitt første svangerskap og har de. Graviditet eller svangerskap er navnet på tiden fosteret tilbringer i livmoren mellom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg