torsdag 23. mars 2017

Ned i vekt blogg

Tjomlid har bloggen Saksynt, der han skriver om vitenskap og kritisk tenkning. Han ville gå stabilt ned i vekt, og samtidig spise sunt. Jeg ville gå ned i vekt, mest for helsen sin skyld.

Sjekk ut ulike blogger, skriv ned ideer i en egen bok og prøv deg frem på . Er du en av de som har så lyst til å gå ned i vekt, du er SÅ fokusert på det og tenker nesten ikke på annet? I disse tider er litt fler en vanlig opptatt av vekt.

Sommer, sol og mindre bekledning gjør at de fleste kunne tenkt seg og gå ned et par kg. Av erfaring vet jeg det går fortere ned i vekt den første tiden, men hadde. Desverre så er jeg ikke en rutinert nok blogger til å huske på å ta . Det å gå ned i vekt er ikke spesielt komplisert, men hverken piller eller dietter vil gi deg en varig endring . Tags: amme, bæresjal, bæring, mammablogg, mammablogger, ned i vekt, ned i vekt etter graviditet, ned i vekt etter svangerskap, slanke seg . Jeg heter Helene Drage og siden 20har jeg gått ned kg og mistet 1cm på forskjellige målepunkter på kroppen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg