mandag 27. mars 2017

Lavt stoffskifte vekt

Fikk konstatert lavt stoffskifte for ca syv måneder siden. Har gått opp i vekt og klarer ikke å gå ned igjen. Jeg trodde det var lettere å gå ned når .

Symptomene på lavt stoffskifte er mange (se egen sak), blant annet vektøkning, en følelse av slapphet og nedstemthet, og manglende sexlyst. Jeg begynte å gå opp i vekt når jeg fikk lavt stoffskifte. Tar medisiner mot stoffskifte, men det er ingen . Fins det virkelig noen mennesker som ikke går ned i vekt av.

Skjoldkjertelen kan hindre at du går ned i vekt - KK. Dette både fordi forbrenningen er lavere, og fordi en har . Videre er det en kjent sammenheng mellom høyt stoffskifte og vekttap, og mellom lavt stoffskifte og vektøkning. Hei, Jeg lurer på noe angående lavt stoffskifte og mat. Jeg sliter litt med lavt stoffskifte, eller jeg har fått medisiner for det nå. Siv Cathrine Brauter (38) fikk symptomer på lavt stoffskifte i slutten av tenårene.


Hun begynte å gå opp i vekt, sov mye mer etter jobb og fikk . Andre som har lavt stoffskifte og sliter med å komme ned i vekt? Anonym poster: 23cc6a158d0364e9dd4b6001d0c19c09.

Lavt stoffskifte og ned i vekt - Kosthol trening og. Lavt stoffskifte, (over)vekt, mat og treningBufretLignende7. Før jeg fikk lavt stoffskifte trente jeg hver dag og var kg (1h) nå er jeg kg.


Overdose av Levaxin for å gå ned i vektinnlegg19. Om lavt stoffskifte, vekt og depresjoner. Hvordan gå ned i vekt med hypothyreoseinnlegg7.


BufretLignendeLavt stoffskifte er en sykdom med nedsatt stoffskifte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg