tirsdag 28. mars 2017

Vondt i magen alkohol

Når jeg drikker alkohol, får jeg veldig vondt i magen. Blir ikke spesielt fyllesyk (vondt i hodet osv.), men har problemer med mye luft, generelt mageknip og løs . Tidligere fikk jeg gjerne løs mage dagen derpå, men nå kjenner jeg.

Hadde du smerter eller nylig inntatt alkohol før denne undersøkelsen? Jeg har imidlertid problemer med magen etter at jeg har drukket alkohol, uansett hvor store mengder jeg har drukket. Hvorfor gir alkohol fordøyelsesbesvær, og hvilke skader kan du få? Jeg har ikke vondt noen steder, men det er så ergelig å måtte løpe på do hele dagen. Sjekk hvilken effekt alkohol har på kroppen din - time for time.


Når den første drinken når magen spres alkoholen i blodet ditt. Har du en urolig mage vil tung og fet mat gjøre vondt verre. Dette kan være grunnen til at du ofte får vondt i magen.


Alkohol kan også påvirke magen negativt fordi det også inneholder mye sukker og . Var på fest og drakk litt alkohol (ikke så mye). Jeg merket at det begynte å brenne i magen, og jeg fikk ganske vondt i brystet. Jeg har en greie med alkohol, som jeg er usikker på om jeg burde ta videre.


Uggen av alkohol - Generell debattinnlegg25. Allmennmedisin - Doktoronline - Forumforum. Jeg vet ikke om dette havner på riktig plass, men jeg får prøve. Søkte litt på siden her og fant ut at Alkohol og løs mage kan være skadelig .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg