torsdag 30. mars 2017

Solkrem ansikt uren hud

Prøv en oljefri solkrem eller kanskje bruk mineralfoundation der du er aller mest. Dette gir SPF 15-og vil ikke fremkalle uren hud i det hele tatt, . Beskytt deg i påskesolen med solkremene som hverken gir kviser eller urenhet, men.

Med disse gode solkremene for ansiktet, kan du fange solens stråler med. En ideell solkrem mot kviser og som lindrer solskadet hud. Cliniderm Sun Face Cream SPFer en lett solkrem til ansiktet som ikke.


UNNGÅ HUD SOM GLINSER: Å velge riktig solkrem til fet hud er lettere sagt.

Ansiktet er mye eksponert, så jeg anbefaler minimum SPF til . Vanlig solkrem tas ofte frem når vi skal sole oss, men ansiktet trenger. Noen plages med tørr hud i ansiktet, andre med fet hud og noen har sensitiv hud. La Roche-Posay Anthelios aquagel til ansikt SPF 50ml. Får lett uren hud av solkrem, og har ganske shiny og fet hud fra før av. Jeg bruker aldri solkrem, av den enkle grunn at jeg alltid får kviser og.


Selv fikk jeg mye mer uren hud da jeg begynte å trene mer kondisjon og da var det godt å få profesjonell hjelp. Jeg holdt ofte hendene forran ansiktet mitt da jeg snakket og jeg sa nei til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg