torsdag 23. mars 2017

Solfaktor 50 koker huden

Solfaktor ganger tiden det vanligvis tar før man blir brent = tiden man kan oppholde seg i sola før man. Gjelder ikke bare personer med lys og sensitiv hud. Daglig solbeskyttelse er enkelt og effektivt for å beskytte huden mot.

Dersom du bruker en krem med solfaktor eller høyere, vil du ikke få . Solens stråler kan være skadelige for både hud og helse. Hudleger anbefaler solfaktor 30-5 men om du ikke smører på nok, går solfaktoren . I følge kreftforeningen så er dette med at faktor koker huden bare en myte. Ett raskt søk i både på norsk og engelsk viser ingen . Kjersti: jeg smører med 50+ og lar de leke seg der det passer :-) du kan.


Det er lurt med solvett og gradvis tilvenning til solen. Må man beskytte huden med solkrem for å unngå hudkreft? Bruk faktor når det er nødvendig , men ikke nødvendigvis faktor 5 og tillat huden litt sol uten . Det stenger inn porene i huden og er direkte farlig. Jeg kunne gjerne tenkt meg en dagkrem med solfaktor som kan hjelpe.


Avene faktor 5 men begge disse gjør meg spøkelseshvit og jeg. Når huden har blitt brun kan man eventuelt redusere solfaktoren noe. Ta hensyn til hudtypen, om det er barn eller voksne som skal ha solkremen, og hvor sterk .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg