mandag 13. mars 2017

Hiv symptomer tunge

De tre øvrige bilder er av hals og tunge, halsen litt rød med slim fra. Jeg fikk så, etter noe ti et belegg på tungen. Jo mer jeg leser om hiv på lommelegen desto flere symptomer har jeg, begynner å bli gal.

De fleste HIV-infiserte pasienter får orale symptomer og. HIV, eller humant immunsviktvirus, er en lentivirus, noe som betyr at den er langsom virkende. HIV symptomer på to distinkte faser, og å forstå disse tider, så vel . HIV-infeksjon kan føre til en rekke muntlige symptomer, inkludert de som påvirker tungen.

Men disse symptomene forekommer kun i senere stadier av HIV, . Hvordan identifisere AIDS HIV Drug Resistance Symptomer. Det er mulig å ha en glatt tunge, men når helsen begynner å avta. Men disse symptomene forekommer bare i senere stadier av HIV, . Hudlidelser er blant de tidligste indikasjonene på at det finnes HIV i kroppen, og anses.


Omtrent prosent av alle HIV-smittede personer får utslettlignende symptomer i. Nye fysiske symptomer, samt et psykisk ubehag, i form av depresjon,. Han spekulerer i at tungen kan være en soppsykdom, og jeg får en .

Læs også om symptomerne på HIV og AIDS, hvordan de smitter osv. Helvedesild og belægninger på tungen kan være de første symptomer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg