fredag 31. mars 2017

Røde prikker på beina som klør

Jeg er ei jente på år som har fått røde merker på bena. Først trodde jeg det var myggstikk, fordi det klør! Kan ramme armer, bryst, ben og ses ofte som prikker mellom fingre og rundt .

Jeg klør meg selv til blods, hos meg er det verst på beina og armene. Utslett og kløe er ofte irriterende, ubehagelig og noen ganger smertefulle. Den vanligste årsaken til kløende røde flekker på bena skyldes en allergisk. De fleste kløende utslett er ufarlige; Mange utslett kan være kløende blant annet fordi en rød og varm hud fører til økt væsketap i huden og lokal uttørring. Typisk for denne tilstanden er at man plutselig får en plagsom kløe, som oppleves.


De fleste utvikler kløende, røde prikker, av og til små blemmer, og etter hvert . Keratosis pilaris: Veldig vanlig hudtilstand der man får røde prikker med ru. Knuterosen: Reaktiv hudsykdom som gir ømme og røde kuler på begge leggene. I dermatologi, er disse stedene kalles utseendet på . Utslettet kan også forekomme andre steder på armer og bein, eller på.


Mild konstant kløe, røde flekker med sølvhvit, skjellende overflate. RØDE FØFLEKK LIGNENDE PRIKKER: De røde prikkene som oppstår på huden .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg