fredag 10. mars 2017

Tena lady truseinnlegg

TENA Lady truseinnlegg er like diskré som vanlige truseinnlegg, men gir samme trygghet som et bind. Truseinnlegg(2); Bind(10); Absorberende undertøy(2); Buksebleie(4). Truseinnlegget med vanlig størrelse i TENA Lady-serien . Det minste spesialdesignede truseinnlegget i TENA Lady-serien . Like diskret som et truseinnlegg av vanlig størrelse, og mye tørrere. TENA Lady Ultra Mini tar seg av små lekkasjer på et øyeblikk.


Tena Lady Ultra Mini, diskrete truseinnlegg.

Tena Lady Ultra mini er diskrete truseinnlegg til bruk ved urinlekkasje. Truseinnlegg for beskyttelse ved urinlekkasje. Tena Lady Extra, beskyttelse ved urinlekkasje. Produktet er tynt, diskret, hudvennlig og gir effektiv beskyttelse. På VITA tilbyr vi TENA Lady Ultra Mini truseinnlegg som passer perfekt til små lekkasjer og holder deg tørr igjennom hele dagen.


Attends Soft Micro er et nytt truseinnlegg for urinlekkasje. TENA Lady mini bind er et diskre og effektivt truseinnlegg for bruk ved lett inkontinens. Tena lady extra - Bind ved middels urinlekkasje, stk.


Tena lady extra plus instadry - Bind ved moderat urinlekkasje, stk.

Bind Tamponger; TENA LADY ULTRA MINI TRUSEINNLEGG 28ST. Med sine 1mm i lengde og mm i tykkelse, er produktet er noe lengre . Kjøp Tena Tena Lady Ultra Mini stk og alt annet av dagligvarer billig på nett! Prøv med truseinnlegget til Tena Lady, de er kjempegode. Jeg fikk tips om å bruke Tena sine bind under renselsen også, de var veldig gode og . Dette er det minste og mest diskret produktet, ikke bare blant alle TENA Lady variantene,. Det er like diskret som et vanlig truseinnlegg, men ganger tørrere.


TENA Lady Ultra Mini er like diskrè som vanlige truseinnlegg. Tynneste truseinnlegget jeg har sett på lenge. Når jeg får slakk blære skal jeg bruke Tena Lady, ikke dumme truseinnlegg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg