tirsdag 7. mars 2017

Smerter i høyre arm og skulder

Har i lang tid (nærmere to år) hatt smerter i skuldre og armer. Kom vel ganske snikende, og har nå altså blitt kronisk. Hovedsymptomer er smerter i skulderen som forverres ved bestemte bevegelser, noe som avhenger av hvilken sene som er betent.

Smerter om natten er vanlig ved akutte skuldersmerter. Akutte senebetennelser er meget smertefullt og det er vondt å bevege armen. Derfor råder Peer Staff til alltid å gå til lege ved smerter i skulderen. Spesielt når vi løfter armen over brystnivå må skuldersenene jobbe intensivt og kan .

Sterke smerter fra en galleblæren angrep vil starte i høyre skulderblad og la personen. Med dette innlegget vil jeg oppfordre alle som har smerter eller uforklarlige. Bildet viser mitt høyre skulderbla hvor svulsten har vokst seg igjennom beinet. Jeg tenkte akkurat som deg, overså en liten kul under armen . Skarp smerte i skulderen når en løfter armen sideveis og opp, særlig over. Muskler som kan referere smerter mot høyre skulder fra nakken er midtre trapezius, . Noen kan utvikle frossen skulder i både høyre og venstre skulder.


Smerter og nedsatt funksjonalitet i skulder og ofte arm. De kan også stråle ut til høyre arm, halsen, kjeven, den øverste delen av. Ryggsmerte; Smerter i nakke, armer og skuldre (ofte om natten) . Sliter du med smerter i skulderen, overarmen, eller underarmen?


Høyre: anteriort plassert humerus (overarm).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg