onsdag 22. mars 2017

Telfast allergi

Telfast 1mg reseptfrie tabletter (feksofenadinhydroklorid) (og stk) er et antihistamin til behandling av allergiske nese- og øyeplager . Telfast 1mg brukes til behandling av allergiske nese- og øyeplager hos voksne og barn over år. Slike plager kan være nysing, kløende, rennende eller tett .

Hva Telfast er og hva det brukes mot Vær oppmerksom på at legen kan ha forskrevet. Dersom du er allergisk overfor feksofenadin eller noen av de andre . Telfast er et reseptfritt legemiddel som brukes til symptomlindring ved sesongrelaterte allergiske nese- og øyeplager hos voksne og barn over tolv år. Reseptfritt legemiddel til behandling av allergiske nese- og øyeplager hos voksne og barn over år.

Telfast virker raskt og gjør deg lite trett1. Til behandling av allergiske nese- og øyeplager hos voksne og barn over år. Jeg er plaget med allergi om sommeren og driver nå og prøver ut litt. Jeg begynte med å prøve Telfast, og etter å ha prøvd den i et par uker . Tips til veldig sterk allergimedisin for sommeren?


Du med kraftig pollenallergiinnlegg22. Blant de nyere preparatene er Telfast, Aerius, Kestine. Mange reagerer på parfyme med irritasjon i luftveier, allergi eller astma.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg