tirsdag 28. mars 2017

Sopp rundt nesen

Seboreisk eksem (sebore) oppstår vanligvis i hudfolder, rundt munn og nese. Er det noe som helst som permanent utrydder soppen jeg har rundt nesen? Jeg har ekstrem seboreisk eksem rundt nesen, .

Problem med huden rundt nesen - Velvære, hudpleie. Alle har denne soppen i huden, og den trives godt der huden er fet, . Informasjon om behandling av soppinfeksjon i ansiktet. Denne hudsykdommen oppstår som oftest i hudfolder, rundt munn og nese.

Immunforsvaret skal vanligvis beskytte oss mot sopp, bakterier og andre mikrober. Jeg har en slags eksem rundt nesen, har hatt den i flere år nå. Alle disse har vært salver mot sopp, hvorav en med kortison. Nå viser en ny studie at behandling med lokale soppmidler i nese- og bihuler. Hvis soppen ikke gir seg med krem, bør du prøve med Lamisil.


Candida albicans er en gjærsopp, og candidiasis er den vanligste typen soppinfeksjon i huden. Er en candida-infeksjon i skjeden og rundt skjedeåpningen. For litt over mnd siden hadde jeg sopp av en eller annen slag ca rund.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg