onsdag 29. mars 2017

Røde flekker på låret

Jeg har hatt en rød flekk på ene lår på størelse med en femtiøring i ca mnd. Den blir ikke borte og den har begynt og danne en tynn skorpe . Hva skjer hvis du plutselig begynne å se røde flekker på huden?

På lårene og litt på leggene mine har jeg masse røde prikker, de er godt synlige og. De røde prikkene som oppstår på huden kan være kirsebærflekker, . En enkelt flekk blir gradvis større og opp til 6-cm over et par uker. Det er vanligst på lårene og leggene, men kan også oppstå på kroppen og armene.

Noen er som små tørre skrubbsår, de er røde og klør. Utslettet begynner gjerne med en enkeltstående, rø tørr flekk som kan være. Utslettene er tettest på kroppen, lår, overarmer og hals og går . Hei, har slitt med noen røde prikker (ser nesten ut som kviser) i lang tid på lår og overarmene mine.

Første symptom er gjerne utslett i form av mange røde prikker (purpura) eller tydelige, flekkede, røde kløende utslett på legger og lår (til sammen hos ca ). En av de første kveldene fikk jeg en hissig, rø rund flekk, ca cm i diameter, på utsiden av ene låret. Det første symptomet du nevner er de røde prikkene på overarmen og lårene, dette kan høres ut som små blødninger like under huden. Vannkopper vises som røde flekker i ansiktet og på kroppen. Disse utvikler seg til væskefylte blærer eller vesikler med klart innhold.


Det begynner som en liten rød flekk, som etter noen timer blir til en liten. Uttalte kløe oppstår i størst grad på blant annet lårene, mellom fingrene, midjen. De fleste utvikler kløende, røde prikker, av og til små blemmer, og etter hvert . Huden blir rø flasser, blir bløt og hvit og får små sprekker. Det dreier seg om en soppinfeksjon som fører til runde, røde flekker i huden, ofte med lett flassing. Kan bre seg på innsiden av lårene og utover på pungen.


Tredagersfeber gir et blekt, rødt og sammenflytende utslett på hele kroppen. Den femte barnesykdom viser seg som blekrøde, sammenflytende utslett på kinn, armer, rumpe og lår. Infeksjonen er karakterisert ved et kløende, rødt, ofte ringformet utslett i skrittet. Denne formen er vanligst hos barn og medfører røde, kløende flekker i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg