tirsdag 19. mai 2015

Arena amfi

AMFI Arendal har over butikker fordelt på 5kvadratmeter. Amfi Arena ligger midt i byens sentrum, og er bygd på en stor utfylling i et tidligere havneområde med navn Kittelsbukt. Før senteret ble utvidet og byttet navn fra .

AMFI Arendal ligger i hjertet av Arendal sentrum vis a vis. Vi søker etter vikar for butikkleder til Kid Arena, Arendal med snarlig tiltredelse. H M Hennes Mauritz Amfi Arena, 00. Man-Fre09:- 20:00Lør09:- 18:00SønStengt .

Apotek Svanen Arendal ligger i Amfi Arena - et kjøpesenter i Arendal sentrum. Det er parkeringshus i tilknytning til senteret.

PROSJEKT: Arena Amfi, leiligheter i Arendal sentrum. LEVERANSE: garderobe- og skyvedørsløsninger til soverom, bad og gang. Ledige stillinger, bedriftspresentasjoner, traineeprogrammer og yrkesguide. Elkjøp Phonehouse ArendalAmfi Arena Arendal Vesterveien 448Arendal. Finn tilbud fra BR Leker på Amfi Arena i Arendal.


Finn informasjon, adresser og åpningstider for butikken. I september 20skal Nye Jordal Amfi åpne. Dermed blir det en tett og intim arena selv om tribunene ikke blir så bratte som i dag.


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg