fredag 29. mai 2015

Hånd fot og munnsykdom spedbarn

Sykdommen med det merkelige navnet hånd-, fot og munnsykdom er en veldig vanlig - og helt ufarlig barnesykdom. Etter litt fram og tilbake fant vi ut at det måtte være hånd-, fot- og munnsyke. Noen i slekten hadde nettopp hatt det, så han hadde trolig blitt .

Hånd-,fot- og munnsykdom er en virusinfeksjon med utslett i munn, hender og. Hånd-, fot- og munnsykdom er en virusinfeksjon som gir blemmer i håndflatene, på føttene og i munnen. Sykdommen smitter lett og er vanligst på våren og . Jobber i bhg og nå har vi fått bekreftet tilfelle av hånd-fot-munn syke. Og jeg har prøvd å lete på nettet om dette er . Hånd-, fot- og munnsykdom er en virusinfeksjon som rammer barn.


Den har ingenting med munn- og klovsyke å gjøre. Hånd-fot-og-munnsyke er ikke det samme som munn- og klovsyke (aphte epizootica) som er en svært smittsom sykdom hos tamme og ville . Mild utslettsykdom som vanligvis forårsakes av Coxsackie A16-virus. Vanligst hos barn, og opptrer ofte som mindre utbrudd i barnehager sommer og . Hånd-, fot- og munnsykdom (også hånd-, fot- og munnsyke) er en menneskelig infeksjonssykdom som kjennetegnes av lette allmensymptomer og utslett på . Viruset smitter uten at man merker det, og det klør og svir når utslettet kommer. Men hånd-, fot- og munnsyke er ikke så farlig som det ser ut. Hånd-, fot- og munnsykdom er en virusinfeksjon.


Den fører til feber, eventuelt vondt i halsen, og små blemmer i munnen på innsiden av kinnene . Hån fot og munnsykdom er en svært smittsom virusinfeksjon som for det meste rammer barn under år. Selv om sykdommen kan være ubehagelig for barnet . Hånd-, fot- og munnsykdom er en virusinfeksjon i munnen som er vanligst hos. Spedbarn som utsettes for kikhostevirus, kan ha behov for antibiotika, enten . Sønnen min har fått hånd-fot-og munnsyke, og nå tror jeg storebror også har fått det, skriver en bekymret mor. Informasjon om rsak, symptomer og behandling av hnd fot og munnsykdom. Spedbarn og mindre barn med andre sykdommer - som f. Hån fot og munnsykdom er en mild virussykdommen som ses hos barn opp til år, og kommer vanligvis i epidemier om sommeren og tidlig . Virusinfeksjonen gir blemmer i munnen og enkelte ganger også på hender og føtter.


Video: Video: Slik ser utslettet ut hvis barnet har hån fot og munnsykdom. Bleieutslett oppstår på huden i bleieregionen og er svært vanlig hos spedbarn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg