fredag 8. mai 2015

Bihulebetennelse nesespray

Bihulebetennelse oppstår som regel i etterkant av en vanlig forkjølelse. Vis fullstørrelse Sinoclear nesespray 5ml. Renser effektivt bihuler og nese ved akutt og kronisk bihulebetennelse. Kronisk bihulebetennelse skal alltid behandles i samråd med lege.


TETT I PAPPEN: Ta grep før du får bihulebetennelse. Når bihulene er tette er det lett å ty til nesesprayen. NESESPRAY: Slimhinneavløsende spray kan avhjelpe ved bihulebetennelse, men ikke bruk dem mer enn en uke uten å ha rådført deg med . Bihulebetennelse kan være svært smertefullt, men går som regel over av seg selv.


Slimhinneavsvellende midler finnes i pilleform, som nesespray og dråper. Er det noen som vet hva som kan kurere bihulebetennelse? Både ved bihulebetennelse og ved forkjølelse er det viktig at man roer seg ned. Det kan likeså være lurt å begynne med kortison-nesespray en uke eller to før . Typiske symptomer ved akutt bihulebetennelse er tett nese, smerter eller trykk over øynene eller i kinnet, og tannpine.


I noen tilfeller kan man også ha feber og . Bihulebetennelse er en ubehagelig tilstan men den krever ikke alltid behandling av lege. Man kan bruke en nesespray som demper hevelsen i slimhinnen. Sinoclear nesespray mot akutt og kronisk bihulebetennelse. Renser effektivt bihuler og nese fra sekret. Inneholder ikke antibiotika eller kortison.


Tette bihuler behandler man jo ofte med nesespray, men dette skal man ikke. Jeg har bihulebetennelse og har vært potte tett i nesa, og kjøpte alt som har å . Stadig plaget av tilbakevendene bihulebetennelse? Nesespray eller nesedråper med fysiologisk saltvann er best egnet til barn. Bihulebetennelse (sinusitis) er en infeksjon i hulrommene vi har i. Nesedråper eller nesespray kan få hevelsen i nesen til å avta, og dermed åpne opp til den . Jeg lurer på hva som gjør at man får bihulebetennelse.


Jeg fikk akutt kronisk bihulebetennelse fordi jeg ikke hadde brukt nesespray mens jeg . Jeg har hatt bihulebetennelse i snart uker, håpet at det var virus ettersom. Kan ikke bruke nesespray lenger siden man kun skal ha det i 10 . Som regel skyldes bihulebetennelsen et virus, og kun i sjeldne tilfeller er det. Dersom man får tømt bihulene med nesespray, går imidlertid . Legen : Ved en bihulebetennelse er ikke bruk av Nasonex gunstig . Så fikk jeg bruke enn type nesespray mener det var rhinox eller noe sånt. Er visst ikke uvanlig at bihulebetennelse kan bli verre hos gravide .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg