torsdag 7. mai 2015

Betennelse i huden i ansiktet

Rosacea er en vanlig, varig hudlidelse, med kronisk betennelse i huden i ansiktet. Symptomene er rødhet, flushing og betennelse, spesielt på . Rosacea er en kronisk betennelse som gir rødhet i huden i ansiktet.

Tilstanden debuterer ofte med anfallsvis rødming (flushing). Rosacea er en kronisk betennelse som gir rødflammet hud i ansiktet, særlig i pannen, på haken, over nesen og i kinnene. Har du diffus rødming i ansiktet, eller kviselignende blemmer?


Det er betennelsen i huden som behandles, og ikke bakterier.

Men kviser på bestemte deler av ansiktet kan faktisk være et symptom. Velg en fuktighetskrem som demper rødhet i huden, og som ikke er. Rosacea oppstår oftest i sentrale deler av ansiktet, spesielt i panne,.


Tilstanden kan ledsages av øyelokksbetennelse, øyekatarr og betennelse av øyets . Ved erysipelas eller cellulitt i ansiktet, skal du behandles på sykehus. Det er flere tilstander som kan føre til at huden blir varm og rød. De ligger allitd under huden og når de kommer ut ligger de ute i opptil en. Når den under øyet er betent er det så ille at det preger synet på .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg