torsdag 28. mai 2015

Prostata betennelse

Vis animasjonBetennelse i prostata (prostatitis) er en betennelse i blærehalskjertelen (prostata). Betennelse i prostata rammer voksne menn. Når prostata blir betent, hovner kjertelen, blir øm og mykere i konsistensen.

Betennelsen kan også påvirke omgivelsene i omkringliggende vev – som for . Har vært hos urolog og fått diagnosen betennelse i prostata. Har fåttAzitromax,tablett daglig i dager. Akutt prostatitt er plutselig oppstått betennelse i prostatakjertelen forårsaket av bakterier.

Det er uklart om symptomene skriver seg fra prostata. En betent prostata, også kalt prostatitt, rammer mange menn. Det kan forårsake ingen symptomer, eller det kan forårsake svært smertefulle de som noen ganger . De vanligste sykdommene som kan ramme prostata er forstørret prostata, betennelse i prostata og kreft.


Urinrøret leder fra blæren gjennom prostata og ut . Prostata betennelse, også referert til som prostatitt, er det irritasjon og hevelse av prostatakjertelen hos menn. Prostatakjertelen er en viktig del av den mannlige . Det kan være forårsaket av en bakteriell infeksjon, slik som E. Kronisk betyr langtidsvarende og prostatitt betyr betennelse i.

Man kan imidlertid massere prostata ved hjelp av en finger via . Prostatitt er ikke det samme som en forstørret prostata, noe mange menn får når. Vannlatingsproblemer kan være symptom på kreft i prostata. Prostatitt kan føre til smerter og føre til problemer med vannlating. Menn kan ha en rekke symptomer i bekkenregionen som har sammenheng med betennelse eller svulster i prostata.


Prostatitt — betennelse i prostata — kan . Prostata (blærehalskjertelen) er en valnøttstor kjertel som ligger under blæren og. En betennelse i prostata eller prostatakreft kan gi liknende symptomer. Betennelse i prostata - en ganske hyppig patologi som oppstår i menn ikke bare eldre, men unge. Den mest vanlige tilstand som påvirker prostata er betennelse, som også er kjent som prostatitis. Fordi prostata er koblet til urinrøret, og vokse i en ring rundt . Prostatitt er en ikke uvanlig lidelse hos yngre og middelaldrende menn.


Få informasjon om undersøkelse, diagnose, hvordan kreft i prostata behandles og vanlige seneffekter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg