onsdag 6. mai 2015

Koke vann baby

Det er fra Mattilsynets side ikke utarbeidet retningslinjer for bruk av drikkevann rett fra springen til spedbarn. Når kan jeg slutte å koke vann og flasker? Koke flasker og vann til babyen, når kan man slutte med dette.

Kan spedbarn (0-år) gis drikkevann direkte fra springen? Hovedregelen er at vi anser drikkevann for å være trygt for både barn og. Hvor mye morsmelkserstatning (mme) trenger en baby? Det enkleste er å ta med termos med kokt varmt vann, en flaske med kokt kaldt vann og en boks .

Har en vannkoker som varmer vannet til 40grader om man ønsker det. Lurer bare på når hun kan begynne å drikke ukokt vann. Samfunn › Barn og ForeldreBufretLignendeKan ikke skjønne at dette skal være nødvendig, vi bor da ikke i Afrika. Men det er anbefalt å koke vannet og sterilisere flaskene til babyen er ca.


Vannet i Norge er jo rent og ok å drikke rett fra springen. En baby på måneder tåler bra å få i seg ukokt vann, ja. Hvor gammel kan babyen være før man slutter å koke vann når man lager morsmelkerstatning?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg