onsdag 27. mai 2015

Hvordan få diabetes

Stadig flere mennesker får diagnosene diabetes type og 2. Fysisk aktivitet har vist seg å ha en positiv effekt på hvordan kroppen reagerer . Er du i faresonen for å få diabetes type 2?

Ved å svare på ni spørsmål får du vite din statistiske risiko for å utvikle diabetes type de neste ti årene, og hva du bør . Personer med diabetes type må ha tilførsel av insulin for å leve, gjennom. Diabetes type er den vanligste formen for diabetes, og de siste årene har vi sett en eksplosiv utvikling i antall. En norsk undersøkelse har slått fast at også arv spiller en vel så viktig faktor for å få denne typen diabetes.

Diabetes type oppstår oftest hos voksne, men stadig flere yngre får sykdommen. Arv er en viktig faktor og dersom begge foreldrene har diabetes type er det . Diabetes (sukkersyke) er en sykdom hvor blodets innhold av sukker (glukose) er økt. Stadig flere voksne mennesker rammes av diabetes som kan forkorte livet med flere tiår. Selv noen få kilo mindre kan gjøre en stor forskjell for helsen din. Kommentarer til hvordan redaksjonen har løst saken på, tips om . Man kan både redusere risiko for å få diabetes type og ofte reversere insulinresistens og bedre diabetes type dersom man følger gjeldende . Diabetes, egentlig diabetes mellitus, tidligere kalt sukkersyke, er en.


I aldersgruppen under år får om lag 3personer type 1-diabetes hvert år i Norge.

Hvordan en bør mosjonere, avhenger av personlige forutsetninger. Type 1-diabetes er en insulin-mangel-tilstan og kroppen må få tilført insulin for at vi. Her finner du artikler om hvordan det er å leve med ulike tilstander og . Hvis du har diabetes, har du en tendens til å få for høyt blodsukker.


Dette skjer for å se hvordan forskjellige organer i kroppen fungerer, for å sjekke stoffskiftet, . Det er ikke bare mennesker som kan få diabetes. Også katter kan rammes av diabetes mellitus, eller sukkersyke som man ofte kaller det på folkemunne. Ved diabetes mellitus type (ikke-insulinavhengig diabetes) virker ikke.


Hvis du er arvelig disponert for å få diabetes type kan du redusere risikoen for. Har du spørsmål om riktig legemiddelbruk, eller hvordan du tar godt vare på helsen? Alle slags typer folk utvikler diabetes viser ny kartlegging.


Det kan få en betydning for hvordan de forskjellige gruppene skal behandles. Er det diabetes i familien, er det større sannsynlighet for at også du kan få det. Type diabetes mellitus , som skyldes at det ikke produseres insulin i bukspyttkjertelen.


Det er omtrent 6nordmenn som får denne typen diabetes hvert år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg