onsdag 6. mai 2015

Thailand vaksine

Vaksineanbefalinger fra Folkehelseinstituttet (FHI) og Verdens helseorganisasjon (WHO) ved reise til Thailand (utenom byer og turistområder). Ifølge Reiseklinikkens nettsider opplyser reisebyråer ofte ikke at det trengs vaksinasjon når det ikke er påbudt før innreise. Det kreves ingen spesielle vaksiner ved innreise til Thailand for opphold i.

Men det anbefales vaksiner mot hepatitt A, difteri-stivkrampe-kikhoste og polio. Les mer om vaksinasjoner i forbindelse med reiser til Thailand. Gul feber-vaksinasjonssertifikat kreves av reisende som . Noen sier vi må vaksinere oss, men noen bekjenta av oss, var i Thailand i fjor uten vaksiner, de mente de sparte flere tusen.

Dagbladet): Etter at mennesker har mistet livet som følge luftveissykdommen mers i Sør-Korea, har nå Thailand påvist det første tilfellet. I Thailand er av alvorlig syke reisende under år, iflg tall fra Europeiske. Om du velger å reise er det viktig at barn fått alle anbefalte vaksiner ifht sin alder.


Alle bør være vaksinert mot difteri, stivkrampe, kikhoste og poliomyelitt; Boosterdose . VAKSINERES: Rebecca Innvær får reisevaksine av Eivor Bø Iversen ved Centrum Vaksiner i Stavanger før hun skal på ferie til Thailand 22. Det anbefales vaksinasjon mot ulike sykdommer ved reiser til de aller. Malaysia, Nepal, Nord-Korea, Sri Lanka, Taiwan, Thailan Vietnam.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg