tirsdag 12. mai 2015

Hvilken solkrem er best

Vi har prøvd solkremer, se hvilke vi likte best. Her er også solkremene Forbrukerrådet kåret som de beste i 2015. Solkremene du bør kjøpe - og de du bør ligge unna.

Hvilken solkrem bør du velge for deg eller barna? Vi har testet nesten av kremene på markedet, og bare av disse får godkjent. Forbrukerrådet har testet av årets solkremer. I år som i fjor er kremene undersøkt for hormonforstyrrende stoffer, allergifremkallende . Hvilke solkremer bør du kjøpe før ferien? Her er solkremene som er blitt testet av Forbrukerrådet.


Den beste solkremen med to forskjellige testkilder er Änglamark Coop Sun Lotion. Når solen og sommeren kommer er solkrem et viktig middel for å beskytte barna mot. Er de enkle å påføre og trenger raskt inn i huden, og hvor godt tåler de vann.


Se hvilken solkrem som ble best i test her. Med disse gode solkremene for ansiktet, kan du fange solens stråler med god samvittighet. Ikke bare har de høy solfaktor og UV-beskyttelse, . I en test av solkremer er det bare som trygt kan anbefales,.

Testens verstinger er to bestselgerkremer fra Nivea, som begge får surt fjes . Solkrem som gir best beskyttelse - test disse tipsene. Ifølge hudlege Myhre er det viktigst å se på hvilken type beskyttelse solkremen gir deg. Her er solkremene til barn som er best i test.


Best i test: La Roche-Posay Anthelios Dermo-Pediatrics lotion, faktor 50+. For første gang har de også undersøkt hvilke solkremer som . Her er kremene som scoret best på Forbrukerrådets test:. Lyst på en fin brunfarge i sommer og lurer på hvilket merke og type som er best når det gjelder både sololje og solkrem. Det kan ofte være vanskelig å vite hvilke egenskaper man skal se etter for å finne akkurat det produktet som passer for deg. Etter denne videoen slurver du aldri med solkremen igjen.


EU advarer: Noen solkremsprayer kan virke kreftfremkallende. I Mattilsynets ferske test av solkremer fant de solkremer som gir. Vi mener at solkrem som følger EUs anbefalinger gir best beskyttelse mot solen.


Hei Man skal ikke bruke solkrem i solarium. Det finnes noen sånne kremer som skal gjøre at effekten blir mer merkbar, at man blir mørkere brun . Stor solkremtest: Sjekk hvilke av disse som anbefales. Testens verstinger er to bestselgerkremer fra Nivea, som begge får surt fjes på alle tre .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg