torsdag 14. mai 2015

Renselse etter fødsel hvor lenge

Det er individuelt hvor lenge den varer, og de siste ukene er det for de fleste. Så avtar blødningen igjen, og i løpet av 6-uker etter fødselen er renselsen over. Men det er enormt mye som skjer det første døgnet etter fødselen.

En periode hvor mange kvinner opplever at de mister litt kontrollen over kroppen sin. Mengden minker, og etter hvert ligner renselsen mer på utflod. Noen går vel lenge med bekymringer, vonde sting, ammeproblemer eller annet.


Deretter blir renselsen mer lik utflod som kan vare opptil – uker etter fødselen.

Renselse etter fødsel,hvor lenge varer den? Andre som synes at renselsen lukter DØD og FORDERVELSE. Dette bør du vite om blødning etter fødselenaltformamma.


BufretLignendeDet er normalt med blødning fra skjeden i 4-uker etter fødselen, da som en. Hvor lenge må vi vente med sex etter fødselen? Så gikk jeg en uke uten og etter det fikk jeg to dager til med renselse.


Hvor lenge man blør etter fødsel er individuelt forskjellig, alt mellom tre og. Blødningen (renselsen) bør bli nærmest hvit iallfall etter seks uker. Barseltiden etter en fødsel regnes ofte for å vare i seks uker. Det vil variere en del fra kvinne til kvinne hvor mye man blør og hvor lenge renselsen pågår. Til gjesten som skulle bestille keisersnitt - man har renselse med . Store forandringer skjer i kroppen din de førte uker etter fødselen.


De 3-første døgn etter fødselen er renselsen som en rikelig . I livmoren din har du etter fødselen et sår der hvor morkaken satt festet. Selv om du nyter tilværelsen med knøttet, bør du ikke isolere deg for lenge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg