tirsdag 5. mai 2015

Solkrem baby test 2016

Hvilken solkrem bør du velge for deg eller. La Roche-Posay Anthelios Dermo-Pediatrics Baby Spf +_100px . Forbrukerrådet har testet av årets solkremer.

I år som i fjor er kremene undersøkt for hormonforstyrrende stoffer, allergifremkallende . Alle som har vært skikkelig solbrent en eller flere ganger i livet, vet at det ikke er noe å ettertrakte. Dessuten er bruk av solkrem én av flere . Nå har Forbrukerrådet testet solkremer på det norske markedet, hvor de har.

La Roche-Posay Anthelios Dermo-Pediatrics Baby Spf +. Den beste solkremen med to forskjellige testkilder er Änglamark. Når solen og sommeren kommer er solkrem et viktig middel for å beskytte barna mot. Barn har følsom hud og trenger ekstra beskyttelse mot solens stråler.


Solen i seg selv er ikke skadelig, og barn trenger en viss mengde sollys på huden for at . Bare av solkremer får grønt lys hos Forbrukerrådet i deres årlige gjennomgang. I en test av solkremer er det bare som trygt kan anbefales, ifølge Forbrukerrådet. Rekord i antall tvangsreturer fra Norge i 2016.


Dagbladet): Blant solkremer som er testet av Forbrukerrådet, får bare tommelen opp.

De andre solkremene inneholder stoffer som . Stor solkremtest: Sjekk hvilke av disse som anbefales. Til Babyverden sier hun at Forbrukerrådet er spesielt opptatt av at barn og gravide skal . Her er solkremene som er blitt testet av Forbrukerrådet. Guro Holmene: embedd poll: Qtb5tezgbhd7gczbjleq. La Roche-Posay Anthelios (Dermo-Pediatrics Baby). Forbrukerrådet har nylig gjort en stor test av solkremer som finnes å få . Vår test av solkrem til barn avslører at fem av dem inneholder tvilsomme ingredienser.


Etter denne videoen slurver du aldri med solkremen igjen. EU advarer: Noen solkremsprayer kan virke kreftfremkallende. Bare av solkremer får grønt lys i Forbrukerrådets årlige. I år er testen delt inn i tre kategorier.


Leter du etter en spesiell solkrem eller har ønsker i forhold til hva solkremen din skal inneholde? Les om egenskaper i en solkrem og test vår søkefunksjon. KUN FÅR SMILEFJES: Forbrukerrådet har testet solkremer for hormonfortyrrende og allergifremkallende stoffer eller . Forbrukerrådet har testet av de mestselgende solkremene på markedet.


Eco cosmetics baby and kids, Eco cosmetics, Nei, Nei, Ja.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg