onsdag 13. mai 2015

Metrosenteret lørenskog

På Metro Senter har vi 1varierte og hyggelige butikker og spisesteder. Midt i hjertet av Lørenskog ønsker Metro velkommen til en komplett handelsdestinasjon med sine 1butikker og spisesteder. Kontaktinformasjon for Metro Senter Lørenskog, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer.

Triaden Lørenskog Storsenter har gratis trådløst nett for alle besøkende og gratis utlån av rullestol i informasjonen i plan 1. Få rabattkoder og finn de beste katalogene og tilbudene fra Metro Senter i Lørenskog. Få veiledning til å komme i gang hos Metro Bowling Lørenskog. Metro (Metrosenteret) ligger i Solheimveien i Lørenskog.

Kjøpesenteret Metro er i dag forvaltet av Steen Strøm ASA. Uteparkering Metro Senter Skårer, Solheimsveien 8 14LØRENSKOG, Man - Søn Døgnåpent. Apotek Metro holder til i Kulturhusgata på Metro-senteret i Lørenskog. Vårt hovedmål er å vise vei til kloke helsevalg og bedre livskvalitet. Du bør velge Metro Trafikkskole dersoDu ønsker kvalitetsopplæring fra en seriøs trafikkskole Du ønsker unge og erfarne, godkjente trafikklærere Du ønsker . I flere år på rad har vi vært best i test i BK Norge.


I 20ble vi også kåret til årets restaurant.

Hos oss er det blide og serviceinnstilte ansatte . Lørenskog har birdatt med sine kunstverk. Adresse, Kulturhusgata Metrosenteret, 14Lørenskog. Pris på våre behandlinger kan variere noe fra salong til salong, ta derfor kontakt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg