fredag 15. mai 2015

Barn kaster opp slim

Barna blir kvalme av slimet og kaster opp. Dere som har hatt barn med RS virusinnlegg11. Oppkast om kvelden - barnehage neste dag?

Om barnet kaster opp slim pga hoste, må han da holdes hjemme fra. Forum › Fellesforum › AnonymforumBufretLignende26. Sønnen har det litt som meg, om jeg hoster veldig mye kan det utløse brekningsrefleksen og jeg kaster opp.


Mammas magefølelse reddet Oskar - Babyverden.

Baby › LeserhistorierBufretLignendeMarie Amalie Myrvoll hadde fått sitt barn nummer to, fra før hadde hun datteren. Oskar Mathias ble ofte kraftig forkjølet og kastet opp enda hyppigere enn før. Lær om de vanligste typene hoste barnet kan ha.


Barn med slikt pustebesvær bør undersøkes av lege. Han kastet opp gult slim, og det er et tegn på en infeksjon, men det visste jeg ikke da, . De siste ukene har hun i tillegg kastet opp ofte. Hvis barnet har spist og drukket litt lite, så kan det være galle?


Den vanligste årsaken til oppkast hos barn er mageinfeksjoner. I slike tilfeller er oppkastet ledsaget av diare .

Men nå har det blitt så ille at jeg kaster opp pga at disse slimballene tetter til halsen eller setter seg fast noe som gjør at jeg blir kvalm og må . Er det vanlig at barna også kaster opp når de er forkjøla, eller har. Når ho hoster og det kommer slim opp i svelget brekker ho seg altså og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg