mandag 11. mai 2015

Baby diare amming

Diaré hos fullammede barn defineres slik: økt mengde vandig avføring utover det som er vanlig for barnet. Ved diaré bør du fortsette hyppig amming. Spedbarn som ammes, har ofte sennepsgul, kornet og tynn avføring. Diaré og oppkast etter inntak av enkelte næringsmidler, uten at det foreligger . En forstoppet baby har gjerne kolikksmerter fordi tarmen utvider seg på grunn. Men hvis bæsjen blir vannaktig og løs kan det være diaré.


Diare hos små barn - behandling - Lommelegen.

Barn får ofte diare kombinert med oppkast, og hos barn er det enda viktigere med hurtig start av. Spedbarn som ammes kan die så ofte de orker, selv om de brekker seg og har diare. Jenta mi på mnd har hatt diare i to uker.


Hun ammes, siden hun var omtrent nyfødt har hun i tillegg fått ei flaske NAN hypoallergen MME . Babymager overfylt med store mengder formelk, uten plass til den fete ettermelken,. Er urolig og ”kaver” under ammingen, ligger ikke i ro og koser seg. Undersøkelser har vist at amming beskytter mot diaré, mellomørebetennelse og luftveisinfeksjoner, og er forbundet med . Diaré hos barn går som regel over i løpet av en uke, men kan føre til at barnet.


Hvis du ammer, bør du fortsette med dette.

Ved diaré forsvinner mye væske raskt, og det er viktig å erstatte væsketapet for å forhindre uttørring (dehydrering).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg