onsdag 20. mai 2015

Smerter nakke og bakhode

Med nakkesmerter menes smerter i nakkeregionen, det vil si øvre del av rygg,. Smertene stråler ofte fra nakken til naboområder som hode, skulder og arm . I dag har jeg fortsatt vondt i nakken, en smerte som ikke ligner den klassiske stiv og stølsmerten.

Har også hovnet opp i hele venstre side av bakhodet, og er . Pasientene har også nakkesmerter som blir verre ved. Jeg har det samme, brennende smerter i bakhode og nakke, i tillegg har jeg en . Nakkesmerter er definert som smerter eller ubehag lokalisert i området mellom.

Har vært hos nevrolog, men har ikke funnet noen objektive nevrologiske . Driver og forsker på ME-gåten og i den anledning har jeg et nytt spørsmål knyttet til omfanget av smerter i nakke\bakhode. Ensidig hodepine, som regel mest uttalt i bakhodet. Det betyr at en rekke symptomer som kvalme, svimmelhet, hodepine, hode-, nakke- og ansiktssmerter kan komme fra nettopp dette området. Vanvittige smerter i bakhodet etter trening.


Smerten er som regel på begge sider av hodet, gjerne i bakhodet og. Når man øker stressnivået i kroppen, øker muskulaturen i nakke og . Hodepine, en vond nakke, eller lite med energi. Smerter i topplokket kan være symptom på noe mye verre.

Det kan bero på en stramming av muskler i nakken og utenpå hodet. Nær halvparten av kiropraktorens pasienter oppsøker hjelp for ulike nakkeproblemer. Nakkens funksjoner er kompliserte og spiller en helt sentral . Smertefulle kraniale nevropatier og andre ansiktssmerter, Smerte i hode og nakke mediert av sentrale lesjoner eller av afferente fibre fra . Dette er smerter som faktisk ikke kommer og går hos meg, men er der konstant.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg