tirsdag 19. mai 2015

Kronisk bihulebetennelse akupunktur

Ofte kommer bihulebetennelser i forbindelse med en luftveisallergi. Ved kroniske behandlinger må vi naturligvis påregne flere behandlinger. Kronisk bihulebetennelse, skrevet i Anonymforunoen med erfaring? Bihulebetennelse og akupunktur - September - Forum - Klikk.


BufretLignendeTypiske symptomer ved akutt bihulebetennelse (sinusitt) er tett nese, smerter eller trykk. Med akupunktur mot bihulebetennelse styrker vi også pasientens immunforsvar som ofte er svekket.

Dette er først og fremst der tilstanden er kronisk. Akupunktur kan være en god og effektiv måte å lindre smerter og symptomer ved. En bihulebetennelse regnes som kronisk når den har vart over måneder til . Akupunktur kan være svært effektivt og dempe smertene og åpne bihulene i løpet av. Hvis man har kronisk bihulebetennelse som man ønsker å behandle med . Bihulebetennelse eller sinusitt kan være både kronisk og akutt, og ifølge forskning kan pasienter ha stor nytte av akupunktur. Akutt og kronisk bihulebetennelse er noe pasienter ofte oppsøker akupunktør for.


Hyperaktive slimhinner som har hovnet opp er vanligvis årsaken til at bihulene . Kronisk bihulebetennelse kan i dag behandles med god effekt, dog ikke kureres.

Det som til slutt hjalp meg var akupunktur. Forkjølelse, influensa, øre-og bihulebetennelse. Akupunktur er en fantastisk måte å få kroppen tilbake i balanse igjen, enten man kun trenger litt overskudd og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg