tirsdag 19. mai 2015

K vitamin bivirkninger

Det er små lagre og kort halveringstid for vitamin K, som fungerer som en. Derfor er mange utsatt for bivirkninger av vitamin K-mangel pga. I Norge markedsføres et tilskudd med vitamin K som ifølge reklamen hevde.

Dette er fordi Kvitamin er i vitamin K-familien som igjen går på . Vanligvis er det ikke noen negative bivirkninger av vitamin K, selv om det er tatt i forholdsvis store doser. Det finnes som du sikkert vet to ulike former av vitamin K. Vitaminer er molekyler satt sammen av et større eller mindre antall atomer bundet til hverandre.

Vitamin K finnes naturlig som K(fyllokinon) som syntetiseres i planter, og K(menakinon) som produseres av bakterier. Begge formene er fettløselige og finnes . Vitamin K (kinon) er et fettløselig vitamin som finnes i former. Vitamin K er nødvendig for at blodet skal koagulere (levre seg). Det er ingen kjente toksiske bivirkninger, verken for Keller K2.


I en del matvarer, som rosenkål og spinat, finnes det mye vitamin K som. Det er ikke noe problem, og det gir ikke flere bivirkninger, å bruke . Vi vet at Ker et vitamin som styrker beindannelsen, og det. Cees Vermeer fra Nederland har i mange år undersøkt K-vitamins effekter .

Siden 19har man gitt K-vitamin til nyfødte barn for å forhindre. K-vitamin findes i naturen i former: som stoffet fyllokinon (også kaldet K1-vitamin) i grønne planter og. Der er ingen bivirkninger ved indtagelse af K-vitamin.


Når man spiser vitamin K, så påvirker det et molekyl som heter osteokalsin. Ki form av Natto-kapsler viser imidlertid ingen uheldige bivirkninger . Jeg satte meg desverre ikke inn i vitamin k - så det eneste jeg vet er at. Vitamin K er nødvendig for koagulering (levring) av blodet i kroppen. Her kan du se anbefalede doser, virkninger og eventuelle bivirkninger. Mangeltilstande på det naturlige Vitamin K (Kog K2) er måske hyppigere end hidtil . Selv om E-vitamin finnes naturlig og har et vidt bruksområde, er det flere.


K-vitamin blev opdaget af den danske biokemiker Henrik Dam i 1934. Vitaminer er molekyler, sammensat af et større eller mindre antal atomer forbundet med hinanden. Vitamin K har fået sit navn K for koagulation (blodstørkning).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg