tirsdag 12. mai 2015

Hva hjelper mot kvalme og svimmelhet

Heldigvis finnes det flere tips som kan hjelpe. Mange hevder ingefær virker veldig bra mot kvalme. Svimmelhet kommer ofte samtidig med kvalme.

Trenger du kjerringrå tips og hjelp om kvalme, kvalme og omgangssyke,. Se på denne oppskriften og prøv den for å se om den hjelper mot kvalmen din. En del innsendere har kommet med hva de har fått til å fungere til å bli kvitt . Og som kjent så hjelper vanlig smertestillende mot feber, betennelse og hodepine.

Står bare stivt og dirrer, klarer ikke og gå og blir svimmel. Leste dette nå etter å se om hva som kan hjelpe. Og hvorfor legger jeg så fort på meg når jeg spiser hva som ansees. Ingefær (for eksempel te laget av frisk ingefær) kan hjelpe mot kvalme.


For meg fungerer stemetil innimellom mot svimmelheten, så lenge den ikke er for intens (tar det mot kvalme og svimmelhet). Man vet ikke helt hva kvalmen skyldes, men noen mener det henger sammen med. Det hjelper å stresse ned og senke kravene til et minimum i en periode.


Kjenner du deg svimmel, er det viktig å få brakt på det rene hva slags type svimmelhet det. I sjeldne tilfeller der pasienten er svært plaget, kan man ved hjelp av.

Saltrestriksjoner, medisiner mot svimmelhet og kvalme, evt. Det som er viktig, er å vite hva som gjør at du får bakrus. For disse kan allergitabletter hjelpe både mot dette og mot bakrus.


Tørste; Tretthet, slapphet; Kvalme; Hodepine; Hjertebank; Nedsatt appetitt; Svimmelhet; Oppkast . Dermed kan det oppstå en uoverensstemmelse mellom hva de tre systemene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg