tirsdag 5. mai 2015

Syfilis utslett

Syfilis skyldes en bakterie og smitter via seksuell kontakt. Det vanligste er et småflekkete rødt utslett over hele kroppen. Syfilis er en seksuelt overført sykdom som skyldes bakterien Treponema.

Syfilis, seksuelt overført sykdom forårsaket av bakterien Treponema. Syfilis er en kjønnssykdom som skyldes en bakterie (Treponema Pallidum). Ved sekundær syfilis kan det komme en mengde symptomer, blant annet utslett på kroppen og feber. Tertiær syfilis tar mange år å utvikle, . SYFILIS I SEKUNDÆRT STADIUutslett bestående av lyserøde små flekker uten flassing, spredd ut over kroppen. Syfilis er uvanlig, men bør mistenkes etter ubeskyttet samleie med.


Smitten kan også tre inn ved dype kyss, hvis syfilissår eller utslett . Syfilis, en seksuelt overførbare bakterielle infeksjoner, kan medføre en rekke symptomer avhengig av stadium av sykdommen. De vanligste plagene i andre stadiet er vortelignede hudsår og utslett av .

Overføres seksuelt og transplacentært (kongenitt syfilis). Syfilis har inkubasjonstid døgn til uker, vanligvis ca. Forløpet av syfilis kan karakteriseres ved tilstedeværelsen av polymorfismen av kliniske manifestasjoner. Utslett av syfilis vises på scenen av andre periode, . Eventuelt med feber, generelt hudutslett, sykdomsfølelse og lymfekjertelhevelse. Sekundær syfilis preges av hudutslett av forskjellige typer, inkludert de karakteristiske lesjonene kalt condylomata lata.


Som et alvorlig seksuelt overført infeksjon, er syfilis ofte ikke diagnostisert før den sekundære scenen når syfilis utslett utvikler seg. Utslett av syfilis vises på scenen av andre periode, da vi kan . Fersk sekundær syfilis begynner å gå videre umiddelbart etter det primære. Det er preget av et utslett og økt bevaring av restene av hardt . Syfilis Infeksjon skyldes en bakterie som i første omgang kan gi sår på. Symptomer kommer tre til fire uker og er utslett og kløe mellom . Utslett Syfilis er forårsaket når kontrahering syfilis.


Syfilis er en seksuelt overførbar sykdom. Det kan overføres på grunn av heteroseksuell, homoseksuell og . Du kan få forkjølelsesliknende symptomer og hudforandringer. Et spesielt utslett i håndflater og fotsåler gir særlig mistanke om syfilis.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg