mandag 25. mai 2015

Hårrotsbetennelse i hodebunnen

En værre tilstand kan også utvikle seg i hodebunnen, dersom det oppstår en hårrotsbetennelse (Follikulitt). Dette kan ligne på kviser, og skyldes som regel en . Hårrotsbetennelser i hodebunn behandles med antiseptiske oppløsninger eller antibiotika.

Kortison oppløsninger du har brukt kan gi tendens . Jeg har vært plaget med noen vonde kviser eller lignende i hodebunnen i 6-år. Det kan være skikkelig smertefullt når frisøren kjører . Hårrotsbetennelse hentyder til en infeksjon eller inflammatorisk tilstand i.

Alle områder i huden kan rammes, men vanligst er rumpe, legger, lår og hodebunn. Skal dere lete etter smittekilde, dvs bakterien som bæres v en eller flere av dere kan dere be om å få strøket en vattpensel over hodebunn, fra . Det kan også være at du har fått en hårrotsbetennelse. Det gir små kviser rundt hårene i hodebunnen og kan gi fet hodebunn. Hårrotsbetennelse hentyder på en infeksjon i hårsekkene.


Har hatt sensitiv hodebunn i ca år, og har flere gan. I noen tilfeller er det mer enn bare pleie av håret og hodebunnen som skal til. For noen ganger er det tilstander og sykdommer som kan angripe . Da får man kviser og hårrotsbetennelse i hodebunnen, og dette strekker seg ofte ned til panne og hårkanten.

Hårrotsbetennelse: Gir et kviseliknende utslett rundt utløpsgangene til hårene. Kviser i nakken kan skyldes hårrotsbetennelse eller akne keloidalis. Akne keloidalis gir kronisk hårrotsbetennelse, kviser i nakken med arr. Denne hudsykdommen oppstår som oftest i hudfolder, rundt munn og nese eller der det er hår, for eksempel i hodebunnen. Skalp follikulitt er en tilstand forårsaket når hårsekkene i hodebunnen blir betente eller infiserte og skjema kvise-type pustler.


Ta en titt på dette kjerringrådet mot fett hår. Det erikke alltid at sjampo er det som skal til for å bli kvitt alle problemer man har med hår eller hodebunn. Follikulitt kan oppstå hvor som helst på kroppen der håret ne men er spesielt vanlig på armer, ben, rygg, hodebunnen, ansiktet og halsen. Seboreisk eksem (dermatitt) er et skjellende kronisk eksem som oftest rammer hudområder med mange talgkjertler som for eksempel hodebunn, ører, øyebryn, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg