mandag 18. mai 2015

Hepatitt kjønnssykdom

Kjønnssykdommer er seksuelt overførbare sykdommer som smitter ved sex og. BufretGå til Hiv og Hepatitt B - Hiv og Hepatitt B finnes i blodet, i menns sæd og i kvinners skjedesekret. Du kan bli smittet med viruset om væsker fra smittete .

Hjem › Sex og relasjoner › Kjønnssykdommer og hivBufretLignende2. Du er her: Hjem ; Sex og relasjoner ; Kjønnssykdommer og hiv ; Hepatitt B. Kondom gir den beste beskyttelsen mot hepatitt. Du kan teste deg for hepatitt ved å ta en vanlig blodprøve på et legekontor.

Ved sex uten kondom er sjansen for å få en kjønnssykdom ganske høy. Avføring kan for eksempel inneholde hepatitt A virus. Etter flere forsøk på å lage en særlov for kjønnssykdommer ble det i 1947. Kjønnssykdommer er sykdommer som smitter ved seksuell kontakt.


I Norge er hepatitt B en uvanlig sykdom, men på verdensbasis er det en vanlig årsak til . KJØNNSSYKDOMMER: Mange har en kjønnssykdom uten å vite det. Hepatitt kan smitte gjennom ubeskyttet samleie, vaginalt eller analt, men. Dette er fordi de fleste som får kjønnssykdom hadde vaginalt eller . Vanlige symptomer hos kvinner med kjønnssykdom:.

Hepatitt kan også smitte gjennom seksuell kontakt, selv om sykdommen er ikke på eller i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg