torsdag 7. mai 2015

Tørrhoste årsaker

Hoste er vanlig under og etter ordinære luftveisinfeksjoner. Den vanligste årsaken til hoste er virusinfeksjoner. Hvis man i etterkant av en infeksjon har vedvarende hoste, men ellers er i god form, kan .

Følg lenkene og les mer om de ulike årsakene til hoste! Ungdom og voksne har vanligvis langvarig hoste uten kiking. Det er ulike årsaker til en tørr hoste, fra godartet til alvorlig. En lege vil ta andre symptomer i betraktning når diagnostisere hva som forårsaker en tørr hoste. HOST: Hva kan være årsaken til en plutselig tørrhoste?


Få ting er så irriterende som tørrhoste som ikke vil forsvinne, uansett om du er røyker . I motsetning til hva mange tror, ​​er tørr hoste om natten ikke bare begrenset til barn. Det noe som påvirker mennesker i alle aldre og bakgrunner. Hoste er det vanligste symptomet ved lungesykdommer, men hoste kan også skyldes andre sykdommer: akutt luftveisinfeksjon, f. Når du hoster trekker mellomgulvet seg sammen, og den luften som er i luftveiene kommer med stor fart ut. Hoste er en naturlig refleks hvor kroppen forsøker å fjerne fremmede partikler eller slim fra luftveiene.


Forkjølelse er den vanligste årsaken til at vi hoster. De vanligste årsakene er forbigående irritasjon og infeksjon i luftveier og stemmebån men det finnes også mer alvorlige og uvanlige årsaker. Er du opplever en irriterende, tørr hoste? Mens en tørr hoste kan komme fra en rekke årsaker, inkludert øvre luftveisinfeksjoner, bihulebetennelse, forkjølelse, . Slimhoste kommer ofte i forbindelse med forkjølelse og influensa.


En ofte oversett årsak til en vedvarende tørr hoste er gastroøsofageal reflukssykdom (GERD). GERD skjer når syre i magen kommer inn i spiserøret, og til . En produktiv, eller våt, hoste frembringer slim eller andre stoffer. En tørr og dyp hoste, særlig en som vedvarer, krever legehjelp. Lær om de vanligste typene hoste barnet kan ha.


Generelt om vondt i halsen hos barnVondt i halsen kan ha ulike årsaker. Vanlige symptomer er hoste, sårhet og smerter i hals og bryst. Går barnet rundt med en irriterende hoste?


Ifølge lege Hanne May Hetland er det helt normalt at barn hoster i seks til åtte uker etter en virusinfeksjon. Den vanligste årsaken til tørrhoste er infeksjoner i luftveiene som vanlig forkjølelse, eller akutte infeksjonstilstander i svelg, strupehode, luftrør . Kronisk bronkitt har ofte andre årsaker og behandles annerledes. Hovedsymptomet ved bronkitt er en vond hoste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg