torsdag 28. mai 2015

Reiseapotek

I tillegg kan det være lurt å ha med et reiseapotek som er tilpasset reisemål og reisefølge. Et reiseapotek bør inneholde et tilstrekkelig utvalg av utstyr og . Reiseapoteket til charterturen trenger slett ikke å fylle halve kofferten.

Men en del ting kan det være fornuftig å ta med hjemmefra. Reiser du på ferie med barn, er det lurt å være forberedt på både sykdom og småskader. Et velutstyrt reiseapotek er gull å ha hvis uhellet skulle . Denne listen er ment som en hjelp ved planlegging av turen, eventuelt kan du finne produktene i lokale apotek.

Per Arne Parment, spesialist på infeksjonssykdommer, mener et reiseapotek varierer ettersom hvilket land man reiser til og hvilken årstid man reiser. Her er noen råd om hvilke medisiner du bør ta med på ferietur til utenlandet. Et godt reiseapotek er ekstra viktig dersom du reiser til litt eksotiske . Når man er på reise er det ofte lurt å ha med seg noen nødvendige små helse artikler.


Hvis man har det nødvendige i kofferten, slipper man å . Nå står sommerferien for døren og mange av oss skal på reise i inn- og utland. Uansett om vi oppsøker sydens sol og varme på strender eller i . DinSide har satt sammen et lite reiseapotek, og sammenlignet priser på de utvalgte varene hos følgende apotek-kjeder: Vitus Apotek, Boots . Husk alltid å se igjennom familiensnbsp;reiseapoteket før du pakker det ned.

Fyll opp med ting som mangler eller har gått ut på dato. Et reiseapotek er beregnet på friske mennesker. Det skal kunne dekke eventuelle overraskelser og uhell mens man er underveis. Det skal kunne dekke eventuelle overraskelser og uhell mens man er på reise. Det er derfor lurt å ha med seg et lite reiseapotek på storbyferien med det mest nødvendige.


Ulike produkter i reisestørrelse er praktisk på storbyferie. Sorter etter: Sorter etter, Mest relevant, Pris lav - høy, Pris høy - lav, Navn A-Å, Navn Å-A . Reiseapotek, populær betegnelse på medisiner man har med seg til eget bruk under reiser. Stort sett anbefales vanlige turistreisende bare å . Denne listen er er forslag til hva som kan være lurt å ha med på tur i subtropiske og tropiske områder, særlig hvis du . Hvert år blir flere tusen barn syke på ferie i utlandet. Er du godt forberedt kan du slippe frustrerende leteaksjoner gatelangs etter nattåpne . Et godt reiseapotek er uvurderlig, enten du skal nyte båt- og strandliv, en utenlandsreise eller turer i skog og mark.


Boots apotek har pakker som passer til ulike . Jeg skal ut å reise om et par mnd og tenke å begynne å fylle på reiseapoteket mitt. Har ei sånn mappe jeg for mange år siden kjøpte på .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg