fredag 5. juni 2015

Apotek bodø søndagsåpent

Vi har et bredt utvalg av legemidler og apotekvarer tilpasset sykehuset og. Noen apotek har søndagsåpent med begrenset åpningstid. Se hvilke apotek som har egen hudpleiesalong og tilbyr hudpleietjenester.

Tjenester ved Boots apotek Sentrumsgården . Ser du etter ◴ åpningstidene til Apotek 1? Finn de siste rabattkoder, telefonnummer og åpningstider for Apotek i Stormyra i Bodø på Tiendeo. Apotek 1s hovedmål er å vise vei til kloke helsevalg og bedre livskvalitet.

Fredag: 09:- 21:00; Lørdag: 09:- 18:00; Søndag: STENGT . Forøvrig er vi det eneste apoteket i Bodø med studentrabatt på alle handelsvarer. Fredag: 09:- 18:00; Lørdag: 10:- 15:00; Søndag: STENGT . Torsdag: 10:- 21:00; Fredag: 10:- 21:00; Lørdag: 10:- 19:00; Søndag: STENGT. Adresse: Prinsensgate 1(Google maps): 80Bodø; Åpningstider. Finn ut driftstimer Apotek Bodø, 80Stormyra, Apotek City Nord Bodø. ApotekApotek Trekanten Bodø, præsentation af sted og åpningstider.


Information about Apotek City Nor Stormyra, Bodø. I morgen har vi søndagsåpent og vil holde åpent hver søndag, i tillegg til normal åpningsti frem mot jul .

Bodø Telefon: 6 Telefaks: E-post:. Det er trivelig på TREKANTEN KJØPESENTER. I morgen har vi søndagsåpent og vil holde åpent hver søndag, i tillegg til normal . Trekanten Kjøpesenter har søndagsåpent, her er tilbudsmagasinet. Vi fører tradisjonelt kiosksortiment i tillegg til hygieneartikler i små enhenter, reseptfrie apotekvarer, reisetilbehør, smågaver og suvenirer. Apotek Mørkve Bodø tilbyr fast stilling for farmasøyt.


Apotek Mørkved flyttet inn i lyse fine lokaler i januar 2015. Velkommen til Apotek Mørkved på Tannlege. Apotek Mørkved holder til i Bodø, nærmere bestemt i Mørkvedsentret, 80Bodø.


Terje Hjelde og Apotek City Nord i Bodø torsdag kåret til Årets Apotek i…. Jubelen sto i taket da Apotek City Nord vant. Velkommen til Norges største helsekostkjede.


Handle på nett eller i noen av våre 1butikker. Du vil bli en del av et apotek med et spennende konsept med tanke på utvikling og kompetanse innen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg