torsdag 4. juni 2015

Hvordan behandle diare

Dersom det blir påvist bakterier, kan behandling med antibiotika vurderes. En hovedregel er at fastlegen ikke starter med antibiotikabehandling ved diaré. Ved matforgiftning får man ofte magesmerter og oppkast i tillegg til diaré.

Akutt diare vil vanligvis gå over av seg selv før det blir aktuelt med legeundersøkelser eller. For øvrig avhenger behandlingen av om det foreligger en. For å finne ut mer om informasjonskapsler og hvordan du sletter dem, . Den viktigste behandlingen ved diaré er å sikre at man får i seg nok væske, for å hindre dehydrering.

Som regel er dette den eneste behandlingen som er . Diaré kan oppstå plutselig, og er da ofte av kort varighet. Kronisk diaré defineres som mer enn tre daglige tømminger av løs avføring i mer enn fire uker. Akutt diaré er nesten alltid forårsaket av mikroorganismer som bakterier og virus. Her finner du artikler om hvordan det er å leve med ulike tilstander og.


Diaré kan ramme alle, og fører til ubehag og forstyrrer hverdagen. Det finnes to typer diaré: akutt og kronisk. Symptomene er nærmest identiske for begge: . Når du har diaré trenger du enda mer drikke enn ellers, fordi så lite av det du får i deg blir.

I behandlingen av akutt diaré må man først og fremst sørge for å erstatte det væske- og salttapet som pasienten lider av grunnet hyppig avføring .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg