tirsdag 9. juni 2015

Chlamydia lungebetennelse

Dette er en lungebetennelse forårsaket av bakterien Chlamydophila pneumoniae. Klamydialungebetennelse er vanligst blant tenåringer og unge voksne. Plagene er ofte mildere enn ved vanlig lungebetennelse.

Bakterien Chlamydia pneumoniae har i blant skylden for langtrukne forkjølelser og atypiske lungebetennelser. Klamydia lungebetennelse er en lungebetennelse som skyldes infeksjon med bakterien chlamydia pneumoniae. Bakterien ble tidligere kalt Chlamydia pneumoniae, men er nå sammen med Chlamydophila psittaci anerkjent som en egen slekt. Mykoplasma pneumonia og chlamydia pneumonia gir ofte litt andre symptomer, og kalles derfor atypisk lungebetennelse og behandles med andre typer .

Lurer på om det er andre som har erfaring med lungeinfeksjonen chlamydia pneumoniae, også kalt Twar. Streptokokker og Chlamydia Pneumonia - Åpent foruminnlegg22. Hosting og chlamydiabakterien - Allmennmedisininnlegg4. Lungebetennelse med Chlamydia - Allmennmedisininnlegg26. LungebetennelseBufretLignendeLungebetennelse, eller pneumoni, er en infeksjon i selve lungevevet.


Lungebetennelse med Chlamydia eller Mycoplasma kan gi andre sykdomsbilder og kan . Legen sa jeg hadde klamydialungebetennelse. Tenkte ikke noe mer over det før jeg kom hjem. En bakteriell lungebetennelse kan komme plutselig men sees oftest etter at barnet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg