fredag 26. juni 2015

Lavt stoffskifte forum

Treffpunkt for dem som har lavt stoffskifte. Vær OBS på at dette forum ikke formidler praktisk opplysning om kjøp av Armour på internett. Sykdommer og tilstander som utvikles PÅ GRUNN AV lavt.

Hjerneskade av lavt stoffskifte: kognitive, psykiske og. Dere som har lavt stoffskifte - Anonymforum - Forum - Klikk. Forum › Fellesforum › AnonymforumBufretLignende6.


Noen som har fått konstatert lavt stoffskifte her?

Til dere med lavt stoffskifte - Sykdommer - Forum25. Lavt stoffskifte - Kropp og helse - Kvinneguiden Forumforum. Hei Har fått konstatert at jeg har lavt stoffskifte. Er det noen som har dette her som kan fortelle meg mer om hvordan dette plager dere i . Hei :-) Jeg har slitt med lavt stoffskiftet i snart litt over et år , og har gjennomgått en del med dette , mange sier at det er normalt og ha forskjellige . Jeg har ei venninne som fikk påvist lavt stoffskifte.


Hun har fått Levaxin, men føler seg ikke bedre. Hvordan prøvene ser ut vet jeg ikke, men . For lavt nivå av vitamin D griper direkte inn i stoffskiftet, og kan gi mange av de samme .

Jeg har lavt stoffskifte, og bruker Levaxin 1mkg dager i uken. Det har vært ganske greie måleverdier en stun men nå har det blitt verre . Har fått konstatert at jeg har lavt stoffskifte, men akkurat på grensen til at legen vil vente litt med å gi meg medisiner. Men nå i etterkant ser eg at eg hadde mange symptom på lavt stoffskifte (hypothyreose). Eg er ikkje utbrent eller psykisk sjuk, heller ikkje i ein hypoman tilstand . Har aldri trengt å tenke noe spesielt på trening eller kosthol helt til jeg i fjor fikk lavt stoffskifte. Nå mistrives jeg i egen kropp og tar grep for å . Jeg vurderer å gi ut en bok om trening og kosthold for lavt stoffskifte når.


Jeg lurte på om det finnes alternativ behandling for lavt stoffskifte. Tenker det kan være relevant spørsmål siden flere med endometriose har . Infertilitet og lavt stoffskifte Nyttige fertilitetstips og linker. Hypotyreose eller lavt stoffskifte, betyr at aktiviteten i alle kroppens celler går ned. Sonjas stoffskifteforum - Sonjas Stoffskifteforum er et møtested for dem som . Mange kvinner kan ha lavt stoffskifte, uten å ha fått dette påvist hos lege, fordi.


Jeg har lavt stoffskifte og har hatt det siden det ble oppdaget da jeg var gravid med. Har lest meg en del rundt på nettet om lavt stoffskifte og hvordan dette kan medvirke til problemer med å bli gravid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg