torsdag 25. juni 2015

Eksem hender behandling

Arvelige faktorer, irritanter og allergier er viktige årsaker. Kronisk håndeksem kan påvirke sosialt- og yrkesliv. Les mer om årsak, utredning og behandling av .

Informasjon om rsak, utredning og behandling av utslett p hendene. Håndeksem er en hudsykdom som kan være akutt eller kronisk. Omtrent av lider av håndeksem og dersom problemet ikke utredes og behandles,. Ved hårvask er det viktig å beskytte hendene mot sjampo og balsam, og det kan være .

Typiske symptomer ved håndeksem er kløe og millimeterstore vannblemmer,. Kontakteksem oppstår når huden reagerer på stoffer den kommer i direkte kontakt med. Hos finner man denne typen eksem på hendene (håndeksem) . Eksembehandling - NAAFs informasjonsbrosjyre. I tillegg er det ofte også utslett i ansikt, på bryst, hender og andre kroppsdeler. Men noen hudsykdommer finnes bare i hender eller bare i føtter, eller begge.


Kontakteksem er en betennelse i hud som enten er utløst av irriterende stoffer eller. Ved håndeksem er det svært viktig å holde huden fuktig og å forhindre uttørking. Hendene klappes tørre og smøres inn med fuktighetskrem igjen.

Irritativt håndekseSom følge av at hendene blir utsatt for lokalt irriterende. For å få riktig behandling er det viktig at å få kartlagt om du har . Jeg har i de sisste årene hatt problemer med en type eksem inne i hendene. Det betinger dog at du får satt en riktig diagnose og behandling . Her er hudekspertenes råd for hvordan du best kan behandle og forebygge. Kronisk håndeksem er en vanlig form for kontakteksem.


Bruk plasthansker når du vasker for å unngå såpevann på hender og underarmer. Gode råd ved kontakteksem; Behandling av kontakteksem; Når bør jeg oppsøke lege. Hendene bør smøres inn etter hver håndvask; Ved lettere eksem kan du . Atopisk eksem er en tilstand med tørr, kløende hud som særlig rammer barn.


Det finnes god behandling som kan lindre symptomene. Bedre og behandle eksemet med kortison over en kort periode, istede for og la det gå så langt at ekesemet blir betent og full av bakterier. Eksem kan være en ekstremt plagsom, smertefull og sjenerende sykdom.


Behandlingen av eksem bør vurderes ut ifra alvorlighetsgraden på symptomene. Noen former for eksem kommer på steder på hendene, hvor det ikke er en. Mange av dem er rammet av håndeksem, et eksem som ofte oppstår når huden.


Når de er i så stor kontakt med vann, vil belastningen på hendene til slutt bli så. Den viktigste behandlingen blir derfor å unngå at huden også i fremtiden blir . De vanligste stedene er ansiktet, overkroppen og eksem på hendene. All behandling er påvirkningsbehandling, og ikke helbredende behandling. BEHANDLING: Har du tørr hud bør du bade og dusje relativt sjelden, og bruke.


Atopisk eksem begynner ofte i de første levemånedene og kalles da. Det skal bemerkes at ved behandling av eksem på hendene er direkte relatert til eliminering av årsakene som førte til utviklingen av patologien.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg